9 Kasım 2013 Cumartesi

Farmasi Nar Paketi Şenliği!

Farmasi Kozmetik Fırsatları
Sizlere her ay sipariş karşılığında indirimli ürünler bölümünde merakla takip edilen ve büyük bir heyecanla beklenilen bir paketi anlatmak istiyorum.
Farmasi kozmetik fırsatları arasında yoğun ilgi farmasi nar paketi 8li ve 10 lu paketler olarak danışmanlara 200% kar sağlıyor.Toplamda 100tl (çıkan ürüne göre karınız daha yüksek olabilir) değerindeki ürünleri fiyat olarak 14.99tl ve 19.99tl arasında değişen fiyatlar karşılığında hemde.Ürünün tanesini 1.5tl-2.00tl ye alıyorsunuz ve katalog fiyatıyla satıyorsunuz.Ürünler değişiklik gösterebiliyor ama asla değerini kaybetmiyor.Tarihi geçmiş yada son kullanım tarihi yaklaşmış ürünler olmaması farmasi kozmetik firmasının kalitesini ispatlıyor.Zaten tüm ürünlerin üzerinde üretim tarihi ve raf ömrü tarihi özellikle belirtiliyor. 
Sizde sağlınıza önem veriyor sevdiklerinizi düşünüyorsanız; makyajdan vazgeçemiyorsanız çevrenizde satılan 3-5tl lik ürünler yerine Farmasi ürünleri  i seçmelisiniz.
Ben Farmasi nin sunduğu ek iş ek gelir imkanı nı da değerlendirmek istiyorum derseniz www.farmasizinciri.com dan farmasi üyelik formu nu doldurun.Bizde size ücretsiz Farmasi kataloğu ile hoşgeldin hediyesi gönderelim.
Farmasi nar paketi ni 125tl sipariş verdiğinizde indirimli ürünler bölümünden seçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder