10 Kasım 2013 Pazar

Farmasi den SGK lı İş İmkanı!

 
Farmasi den SGK lı İş İmkanı!
Ek iş ve ek gelire ihtiyacnız var ya da ev hanımısınız evinizin rahatlığında para kazanmak istiyorsunuz. Network sistemli X firmanın danışmanısınız.Ekip kurmanız size ya söylenir ya da söylenmez.Şu bir gerçek ki elinizi sallasanız X firma danışmanınıza rastladığınız ortamlarda nasıl ekip kurma olanağınız olabilir ki? Ürünleri tanınıyor güzel de satış yapıyorum deyip devam edersiniz ve bir bakarsınız yıllarca sponsorunuzun hamallığını yapmış kazandırmış ama kendiniz bir arpa boyu yol alamamışsınızdır.
Türkiye'de network yapacaksanız tanınmış ama yeni bir firma omalı.Hem çok çabuk ekip kurarsınız hemde her ay düzenli prim alırsınız.Farmasi henüz Türkiye' de network sistemli farmasi iş fırsatı ile 3 yıldır faaliyet gösteriyor.Fakat 67 yıldır 5 kıtada 119 ülkeye ihraç yapıyor.Farmasi üyesi olursunuz direktörlük seviyesine ulaştığınızda hem yüksek gelir elde etmiş hem de SGK primlerinizle sigortadan emekli olursunuz.Çalışıyorsunuz ya da emeklisiniz sigortanız var diyelim. Farmasi bunu göz önünde bulundurmuyor.Size hak ettiğiniz SGK priminizi ödüyor.Sizde ikinci bir sigorta ödeme şansını yakalıyorsunuz.İsteğinize bağlı olarak ta harcayabilirsiniz.Tamamen size kalmış.Olduğunuz yerde saymak mı gerçekten para kazanmak mı? Karar sizin...
www.farmasizinciri.com dan farmasi üyelik formunu doldurmanız kazanç kapısını açmaz için yeterli.Ücretsiz olarak farmasi kataloğu nu adresinize ulaştırıyoruz. Farmasi ürünleri dermatolojik testlerden geçiyor, helal kozmetik olarak domuz yağı ve alkol içermiyor.Sağlıklı ürünler kullanın sağlıcakla kalın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder